Absima cr3p problems

geordiegremlin

New Member
Messages
2
Reaction score
0
Hello was wondering if anyone could help me narrow this problem down... got a brand new absima cr3p with reciever.. (also got brand new hobbywing xerun d10 drift Pro esc with hobbywing d10 Pro motor).. hooked everything up.. turn on transmitter, turn on esc, steering comes alive, but no throttle or anything. Now checked all trims etc on transmitter, everything on 0 or 100% as should be.. try to calibrate the end points on the esc, esc won't go into calibration mode either (now if I use my old mt-305 transmitter / reciever it works fine, problem being that transmitter has no adjustments on it hence why bought new 1). Now, tried rebinding transmitter and reciever, tried swapping ch1 and ch2 over on receiver, still no luck, has anyone got any ideas to what this problem could be?? I'm starting to think it could either be a dodgy transmitter or dodgy receiver, I have tried this on 2 different ESCs and 2 different motors, both ending in same results...



Any ideas anyone??



Much appreciated
 

Dan B.

Area man
Lifetime Premium!
Premium Member
Rig of the Month Winner
Build Thread Contributor
Messages
1,873
Reaction score
4,050
Location
Southern Vermont
Arrma RC's
  1. Granite
  2. Mojave EXB
  3. Outcast 6s
  4. Typhon 6s
Try unplugging the servo (ch1) and see if you’re then able to calibrate the ESC. Bad servos can cause all sorts of weird ESC behavior.
And welcome to the forum, man!
 

geordiegremlin

New Member
Messages
2
Reaction score
0
Tried that mate, think I've came to the conclusion that I have just received a dodgy transmitter, tried swapping ch1 and ch2 over, throttle now works with steering knob but steering wouldn't work using throttle trigger. Tried everything else I can possibly try with this now.
 
Top