BLX 185 V2 Blinking Red

xxsyn94xx

Active Member
Messages
2
Reaction score
1
Arrma RC's
Hey guys my esc and motor worked fine for awhile then all of a sudden it decides to just blink red right away as I turn it on.

I looked it up and it says its in thermal protection but it happens right as I turn it on so that doesn't make sense.

The steering works but not the throttle.

Any ideas?
 

Kauaiguy

Well-Known Member
Messages
455
Reaction score
164
Location
Kauai
Arrma RC's
Hey guys my esc and motor worked fine for awhile then all of a sudden it decides to just blink red right away as I turn it on.

I looked it up and it says its in thermal protection but it happens right as I turn it on so that doesn't make sense.

The steering works but not the throttle.

Any ideas?
Is your throttle trim still in the center?If not the rx reads it as a bad signal?If that is not it ,try and rebind.
 

Rummy12

Well-Known Member
Messages
50
Reaction score
13
Arrma RC's
  1. Granite
I'm having the same problem with the same esc. My throttle trim is in the center. How do you rebind?
 

Kauaiguy

Well-Known Member
Messages
455
Reaction score
164
Location
Kauai
Arrma RC's
Red blinking light also means failure to connect to tx,like the transmitter is off.The manual should show how to bind tx to rx.
 

Rummy12

Well-Known Member
Messages
50
Reaction score
13
Arrma RC's
  1. Granite
Found in the manual how to bind. That didn't work either. This thing is only a month old. Any other recommendations?
 

Kauaiguy

Well-Known Member
Messages
455
Reaction score
164
Location
Kauai
Arrma RC's
Found in the manual how to bind. That didn't work either. This thing is only a month old. Any other recommendations?
Im not using the same tx/rx as you but sometimes my Blx200 will have only steering working and red blinking light,so i turn off my tx and back on and then it works,give that a try.
 

Rummy12

Well-Known Member
Messages
50
Reaction score
13
Arrma RC's
  1. Granite
I followed the instructions in the manual for binding a couple more times and I finally got it to work.
 
Top