Arrma Forum app not working properly on Android

Notorious J

Founder: What Did You Break Today HOF
Lifetime Premium!
Premium Member
Excellence Award
Hospitality Award
Rig of the Month Winner
Build Thread Contributor
Messages
12,059
Reaction score
26,364
Location
Suburbia Ontario Canada
Arrma RC's
  1. Granite
  2. Kraton EXB
  3. Typhon 3s
  4. Typhon 6s
  5. Vendetta
Not sure if anyone else is having this problem. For about two weeks now, every time I try to reply or quote messages in a thread while using my phone, it's not allowing me to make a separate message. My reply gets mixed in to the message I'm replying to or quoting. It happens on the app and when I'm using the web version of the forum. I'm using a Samsung Galaxy S20 5G. Wondering if anyone else is experiencing anything similar. To make proper replies, I have to log on to my pc or laptop, which is super inconvenient.
 

Tex Koder

2D , 3D Not a problem. I'll take that Challenge.
Lifetime Premium!
Premium Member
ArrmaForum Fan
Build Thread Contributor
Messages
3,852
Reaction score
8,698
Location
Dallas, TX (USA)
Arrma RC's
  1. Granite
  2. Infraction
  3. Kraton 6s
  4. Mojave
  5. Senton 3s
  6. Vendetta
Not sure if anyone else is having this problem. For about two weeks now, every time I try to reply or quote messages in a thread while using my phone, it's not allowing me to make a separate message. My reply gets mixed in to the message I'm replying to or quoting. It happens on the app and when I'm using the web version of the forum. I'm using a Samsung Galaxy S20 5G. Wondering if anyone else is experiencing anything similar. To make proper replies, I have to log on to my pc or laptop, which is super inconvenient.

I don't use the app..

Just login from the browser on my phone ,and it seems to work perfect.

Actually, by doing this I can get 'started' my replies on my phone quickly and if I need to type a bunch I can easily save the contents and pick up where I left off using my laptop & keyboard, super easy and convenient.
 

1999fd

Well-Known Member
Build Thread Contributor
Messages
453
Reaction score
294
Location
Greece
Arrma RC's
  1. Senton 3s
Not sure if anyone else is having this problem. For about two weeks now, every time I try to reply or quote messages in a thread while using my phone, it's not allowing me to make a separate message. My reply gets mixed in to the message I'm replying to or quoting. It happens on the app and when I'm using the web version of the forum. I'm using a Samsung Galaxy S20 5G. Wondering if anyone else is experiencing anything similar. To make proper replies, I have to log on to my pc or laptop, which is super inconvenient.
works fine on my version. Let me share a download link. https://drive.google.com/file/d/1N_bslmWyCR_EF0NZe8v9cPbOnT5GvxV2/view?usp=drivesdk
Android. Says it all
Sorry don't get you here. What's wrong with androids? Does iphone even have an arrma forum app? 🤔 Both software is good, both have negatives. An app bug doesn't mean it has to do with android.
 

Warby

"Hurry up and wait"
Premium Member
Hospitality Award
Build Thread Contributor
Messages
3,214
Reaction score
7,043
Location
Australia, WA.
Arrma RC's
  1. ADX-10
  2. BigRock 4x4
  3. Kraton 6s
  4. Senton 3s
  5. Senton Mega
  6. Typhon 3s
  7. Typhon 6s
  8. Infraction 4x4
Yes me too, same issue. Thought it was just my phone so didn't mention it. Also images I add disappear before I hit post. Samsung s22+
 
Last edited:

ViDiViCi

Vehicle Destruction Specialist
Premium Member
Build Thread Contributor
Messages
61
Reaction score
42
Location
Baltimore, Maryland
Arrma RC's
  1. Kraton EXB
  2. Outcast 4s
  3. Typhon 6s
Not sure if anyone else is having this problem. For about two weeks now, every time I try to reply or quote messages in a thread while using my phone, it's not allowing me to make a separate message. My reply gets mixed in to the message I'm replying to or quoting. It happens on the app and when I'm using the web version of the forum. I'm using a Samsung Galaxy S20 5G. Wondering if anyone else is experiencing anything similar. To make proper replies, I have to log on to my pc or laptop, which is super inconvenient.

The app seems to work fine for me on my Pixel 4, Pixel 6A & my Samsung S10e.
Former 2 are Android 13 & latter is Android 12.

Maybe it's an issue with a Samsung update...
 

RadioHacktive

Well-Known Member
Messages
681
Reaction score
1,126
Location
Central PA
The app seems to work fine for me on my Pixel 4, Pixel 6A & my Samsung S10e.
Former 2 are Android 13 & latter is Android 12.

Maybe it's an issue with a Samsung update...
Well, I'll add my $0.02 then because I have a fully updated S22+ and using a browser works just fine for me. No issues with photos or notifications. Not used the app (because I didn't realize we had one), but I'd imagine it's the same deal.

At this point, it might be a carrier issue.
 

slick2500

If it ain't broke, you're doing it wrong.
Community Leader
Premium Member
ArrmaForum Fan
Excellence Award
Build Thread Contributor
Messages
22,956
Reaction score
31,962
Location
Rapid City, SD
Arrma RC's
  1. Fireteam
  2. Kraton EXB
  3. Outcast 6s
  4. Senton 3s
  5. Typhon 3s
It's happening to me as well, whether I'm on the app or using a browser. It really sucks and I hate it. I don't receive any notifications anymore either.
I randomly do not get notifications, this includes threads I am subscribed to as well as mentions, but that has been an ongoing issue for years now.
 

Notorious J

Founder: What Did You Break Today HOF
Lifetime Premium!
Premium Member
Excellence Award
Hospitality Award
Rig of the Month Winner
Build Thread Contributor
Messages
12,059
Reaction score
26,364
Location
Suburbia Ontario Canada
Arrma RC's
  1. Granite
  2. Kraton EXB
  3. Typhon 3s
  4. Typhon 6s
  5. Vendetta
Tried to quote @Warby and @jr744 with no luck. Probably a Samsung issue by the sounds of it. @WoodiE, any ideas on what we can do to work around the issue? Web and app just all mixed up on my Samsung S20😥
 

Notorious J

Founder: What Did You Break Today HOF
Lifetime Premium!
Premium Member
Excellence Award
Hospitality Award
Rig of the Month Winner
Build Thread Contributor
Messages
12,059
Reaction score
26,364
Location
Suburbia Ontario Canada
Arrma RC's
  1. Granite
  2. Kraton EXB
  3. Typhon 3s
  4. Typhon 6s
  5. Vendetta
@Warby, the only way I can type is by starting a new message in a thread, like I'm doing here. This problem means I can't help anyone when they have a question as they wouldn't know I was responding to them. Attaching their name seems like my only solution for now.
 

NorthernCrawlerado

Premium Member!
Premium Member
Messages
100
Reaction score
176
Location
Frederick, CO
Arrma RC's
  1. Typhon 3s
What app? Tap-a-talk?

Hate that thing. Always with the problems. I just access using a w3b page on my S7 tablet - runs it really well.
 

slick2500

If it ain't broke, you're doing it wrong.
Community Leader
Premium Member
ArrmaForum Fan
Excellence Award
Build Thread Contributor
Messages
22,956
Reaction score
31,962
Location
Rapid City, SD
Arrma RC's
  1. Fireteam
  2. Kraton EXB
  3. Outcast 6s
  4. Senton 3s
  5. Typhon 3s
What app? Tap-a-talk?

Hate that thing. Always with the problems. I just access using a w3b page on my S7 tablet - runs it really well.
No it's an actual app. Tapatalk can kick rocks for all I care, it was free, then they made you pay for it then it went free again and they didn't even give those of us that paid for it any sort of compensation....
His doesn't work on either the app or the mobile version of the site.
 

Doom!

Team Dust Devil
Lifetime Premium!
Premium Member
Excellence Award
Hospitality Award
Build Thread Contributor
Messages
7,999
Reaction score
13,884
Location
Central California
Arrma RC's
  1. Mojave
  2. Typhon 6s

WoodiE

Kind of good admin
Community Leader
Build Thread Contributor
Messages
6,361
Reaction score
14,862
Location
Lexington, KY
Arrma RC's
  1. Kraton 6s
  2. Mojave EXB
Not sure if anyone else is having this problem. For about two weeks now, every time I try to reply or quote messages in a thread while using my phone, it's not allowing me to make a separate message. My reply gets mixed in to the message I'm replying to or quoting. It happens on the app and when I'm using the web version of the forum. I'm using a Samsung Galaxy S20 5G. Wondering if anyone else is experiencing anything similar. To make proper replies, I have to log on to my pc or laptop, which is super inconvenient.
Looks like there is a minor forum update available, but reading the release notes there is nothing that mentions the app, android or mobile fixes.

I've also tested on my Pixel 7 Pro and am unable to replicate the issue which makes me believe this might be a local (your phone) issue. I'll keep looking to see if other forum admins are reporting similar issues.
 
Top